Nyårslöftet

Malin: Nu är det inte långt kvar…

Nyårslöftet 2017 Malin Andersson

Nu är det inte långt kvar. Det går både bra och dåligt… vi börjar med det roliga!

  1. Fick gå in och minska min klocka med en länk. Helt otroligt. Har haft den i tre år. Galet att man minskar så i omkrets vid handlederna :p
  2.  Jag har inte mycket kläder som passar. Det är ju roligt. För då ser ja att jag har blivit mindre. Men det är inte värt att köpa för mycket kläder än. För mindre vill jag bli! Så ni får ta mig som jag är ?
  3. Jag springer snabbare!! Har gjort en förbättring med ca 40-50 sekunder per kilometer. Det är jag nöjd med 🙂

image1

 

Det lite mindre bra då? Jag har haft väldigt mycket omkring mig det senaste. Det har blivit lite mindre träning och mindre fokus på mat. Mina matlådor har fortfarande varit bra. Men det är min mellanmål som kommer i kläm. Det har blivit lite mer frukt nu än vad det var tidigare och kvarg med smak. Så det har blivit att man har stoppat i sig lite mer sockerarter än vad man gjort de första veckorna. Det har blivit någon fika. Inte i samma mängd som det var innan nyårslöftet.

 

Men ändå…. min pojkvän fyllde år i måndags och jag gillar att baka. Så självklart passade jag på att göra en tårta! Den var så himmelskt god! Bland det godaste jag gjort. Citron bottnar med vanilj kesella som fyllning med extra citron. Omslaget var vit chokladmousse. Perfekt balans mellan det syrliga och söta. Jag tog en bit tårta på kalaset med gott samvete.

image2

 

Men gästerna åt för dåligt.. dom uppskattar inte tårta lika mycket som jag. Så det blev massa tårta över. Dagen efter när jag kom hem för att äta lunch så tog jag mig en bit tårta efter maten. Jag kände att den där tårtan kan jag inte ha i min kyl. Jag kan ha god karaktär. Men den här var farligt god. Fick ta med mig den till jobbet och sedan skicka med den sista biten till en ny kollega som hade haft intro med mig ett par timmar. Här gör man allt för att bli av med frestelserna?

 
Nu har det börjat lugna ner sig lite med allt omkring mig i livet. Så nu ska jag kunna planera mer med måltiderna och träningen. Det betyder så mycket för mignär ni pratar med mig där ute om min utveckling. För man ser inte alltid det själv. Fortsätt ni! Det peppar mig!! Tack underbara ni!

 
Kramar Malin


Bloggat på sla.se.
Desktop