Nyårslöftet

Mikael: Jag ska inte gå ner mer i vikt i alla fall

Nyårslöftet 2017 Mikael Hagström

Sitter på min kammare och jämför vågsedlarna man fått av Beda vid hennes coachning/kontroll. Start på 94,3 kg och nu senast nere på 86,7 kg. Vart har dem kilona tagit vägen? Och ännu underligare, hur kom de dit från början?

 

Vad har du för mål till avslutningen? frågar Beda.

Ja vad… Jag ska inte gå ner mer i vikt i alla fall, möjligen lite mer muskler på armarna, känner att jag tappat lite där.

Bara fett sa Beda och då är det väl så. Börja träna armar då , kör inte slut på dem bara, body pump är bra.

Jobbar på det nu, avslutningen är ju snart här. Men ser ju inte avslutningen som ett avslut, utan mer som ett delmål i ”mitt nya liv”. För man mår så mycket bättre när man lever sundare och tränar, även om man efter en del träningspass känner sig lika fräsch som ett begagnat julklappspapper.

Och träna tillsammans är roligt, springer numera en gång i veckan tillsammans med dottern, och jag tror inte att hon får hålla igen alltför mycket.

MH 18 april

 

 

/Mikael Hagström


Bloggat på sla.se.
Desktop