Nyårslöftet

Annika: Hur ska jag klara mig utan mina coacher?

Nyårslöftet 2017 Annika Holmqvist

1500 ton sill, 1,4 kg godis per person, 180 000 liter påsköl, 64 miljoner ägg äter vi under påskhelgen. Det är bara att erkänna: Jag har hjälpt till med detta. Nu sitter jag här och funderar på hur ska jag fixa mitt viktmål till den 26 april. Ska jag köpa mig lite lavemang och ta innan vägningen, fasta, träna som en galning. Ja, hur ska jag göra? Varför ska man hålla på och blanda en massa mat på tallriken och bli helt stoppmätt? Köpa hem godis som man blir äcklad av till slut. Nu är det bara att ta nya tag under min 1,5 vecka som är kvar till min sista invägning.

Glad PÅsk!

 

Annandag påsk var vi 5 glada tjejer som blev hembjudna på en brunch. Fantastiskt gott var det. Som tur var hade värdinnan portionerat upp maten på tallriken för risken hade varit stor att vi hade tagit oss mer mat. Hade bestämt mig innan att jag skulle gå hem från stan, där värdinnan Louise bor, och hem till Skultorp. Mätt och go i magen (ännu en gång under helgen) så började jag min promenad mot Skultorp. Nu bor jag ju inte i början av Skultorp utan nästan sist i samhället med ett avslut med många backar. Lurade i väg en granne så hon gick och mötte mig på vägen. Alltid trevligt med sällskap. Tack Therezia för detta. Går så mycket snabbare när man går och småpratar. Backarna känns inte så tröga då. Turen blev ca 6 km.

tjej bruch

 

Under veckan som kommer har vi en gruppträning med Beda och mitt sista möte med Pernilla. Hur ska jag klara mig utan dessa två fantastiska coacher. Beda som kör skiten ur oss var 14 dag och Pernilla som vänder om hjärnan. Ha ha

 

Nu kör vi en vecka till!

 

Kramar Annika


Bloggat på sla.se.
Desktop