Nyårslöftet

Mattias: Mitt NYA löfte

Nyårslöftet 2017 Mattias Eriksson

 

Nu är mina tolv veckor i Nyårslöftet och rampljuset över. Det har varit en positiv omvälvande resa som har givit så mycket.

Träffat 2 fantastiska ledare i Beda och Pernilla som coachat oss genom denna resa. Deras mål har varit att ge oss verktyg för att göra rätt val vilket innebär ett hälsosamt liv med mycket motion, bra mat och bättre vanor. Vill verkligen framhäva dessa bådas betydelse för min resa. Så tacksam för att just jag fick denna chans och all den hjälp jag jag fått av er båda. Kram på er båda!

Att sätta upp mål har varit ett uppvaknande för mig personligen vilket för mig resulterat i att jag sprang Billinge x-trail (1 mil löpning upp och nerför Billingen ett par gånger i skogen) ihop med övriga familjen och kompisar. Som ni ser så fans det energi över till en härligt gruppbild efter loppet.

ME 8 maj 1

 

Det var riktigt jobbigt men så otroligt roligt så redan när jag kom hem så satte jag mig och anmälde hela familjen till Tjurruset (www.tjurruset.se) i Stockholm den lördag 30 september.

 

ME 8 maj 2

Sonen Adrian och kompisen Noa till vänster och i mitten av bilden från 2015. Som ni ser ganska lerigt. Dom har infört något dom kallar lergaranti för 2017. Ska bli skiiiitkul! Ha ha ha!!!

 

 

Mina mål jag hade med Nyårslöftet överträffades mångdubbelt. Jag har nu sprungit en mil med hustrun. Målat var att kunna springa 5 km. Mitt mål var att komma under 100 kg. Jag vägde 94 kilo vid utvägningen förra veckan vilket innebär att jag gått ner lite över 12 kilo. Jag ville bli piggare och må bättre. Jag har nu mer energi, är piggare, mår bättre och har fått ett stärkt självförtroende.

Träningskompisarna skrev dessa fina ord om mig vid den avslutande grupp coachningen då vi också fick diplom för våra insatser.

ME 8 maj 3

 

 

Har också förstått hur viktigt det är att göra energigivande aktiviteter hemma med ungdomarna och min kära hustru. Så lätt att glöma detta i all jobb och aktivitetsstress. I det härliga vårvädret i helgen så lagade vi maten ute vid grillplatsen. Stunder som betyder så mycket. Spiller inte energi utan fyller på med god energi och familje känsla. Härligt, gott och nyttigt kan jag garantera.

ME 8 maj 4 ME 8 maj 5

 

 

Jag vill också framföra mitt tack till alla härliga människor som har pratat med mig, hejat på mig, stöttat mig och trott på mig under dessa veckor. Släkten, kollegor, kompisar, hyresgäster, bekanta och obekanta. Främst min familj med min kära hustru Malin i spetsen som ställt upp på att jag kört detta så intensivt. Det har gett mig så mycket och jag önskar att ni därute fortsätter att stötta mig även framöver.

ME 8 maj 6

 

 

Mitt nya löfte fram till uppföljningen och vägningen den 13 september är att jag skall springa en mil under 55 minuter och att jag skall komma ner under 90 kilo. Med er hjälp och stöttning känner jag att jag kommer klara det ”enkelt”.

 

STC med Beda som träningscoach och Pernilla Stoor som livscoach kommer i höst marknadsföra konceptet ”Mitt nya löfte”. Har du inspirerats av vår resa så tycker jag att du skall hålla koll på detta och passa på. Anmäl dig, varför vänta? Jag kan garantera att ni kommer uppleva samma energikick, positiva känsla och resultat som vi fått, om du lägger manken till, med deras stöttning.

 

Kramar Mattias


Bloggat på sla.se.
Desktop