Vägen till Paris
Team Rynkeby cyklar till Paris

Tycker jag att det är så roligt med träsmak i rumpan?

 

Trots att Skaraborg är ett nytt lag i Team Rynkeby – God Morgon-familjen så är vi några i laget som gjort den här resan förut, närmare bestämt åtta cyklister och tre deltagare i serviceteamet.

 

Själv stod jag i Paris den 15 juli i fjol med min gula cykel som heter Plankton bredvid mig. Detta efter att ha avverkat totalt 125 mil på sju dagar. Och innan dess oräkneliga timmar i spinningsalen och runt 300 mil på vägarna i västra och södra Sverige. Då som deltagare i Team Rynkeby Göteborg 2017.

 

Varför har jag då valt att göra detta igen? Tycker jag verkligen att det är så roligt med träsmak i rumpan och att bli nedstänk med grus och lera från cykeln framför när det regnar? Att behöva gå upp i ottan och innan det ens blivit ljust ute huttrande sätta mig på cykeln och börja trampa?

 

Nja, just DE bitarna är kanske inte de som lockar mest, men tack och lov överväger de härliga bitarna. För det ÄR ett fantastiskt äventyr att vara med i det här projektet. Allt vi får se och uppleva och den fysiska utmaning vi får utsätta oss för. Och det är underbart att dela detta med en grupp drivna, öppna, varma och storhjärtade människor som alla kämpar för samma sak: att bekämpa barncancern!

 

För mig är det verkligen ett privilegium att åter igen få vara med och bidra till det viktiga arbete Barncancerfonden gör. Och det är det vi påminner oss om när det är som tuffast, hur de drabbade små, och deras familjer, kämpar. Då blir vår kamp lätt.

 

Sen vill jag dessutom ha revansch i Muy de Huy. Den fruktade backen i Belgien. Men det får bli ett eget inlägg framöver. Stay tuned.

 

Hanna


Senaste inläggen.
Bloggat på sla.se.
Desktop