Vägen till Paris
Team Rynkeby cyklar till Paris

Längre sträcka kräver energi!


Idag har vi lagt en sträcka på strax över 22 mil bakom oss, med en temperatur på 30 grader. Majs, vetefält och fina tyska byar har passerats. Sitter nu och njuter av att kommit fram på en gräsmatta i Kleve tillsammans med mina teamkamrater. Chips, nötter och kall dryck har dukats fram åt oss och detta har inte skett med automatik, utan av vårt fina serviceteam.
Dessa killar och tjejer har ordnat fika på förmiddagen, en kanonlunch bestående av burgare samt eftermiddagsfika. Vid alla stoppen har det funnits allt vi behöver plus riktigt WC!


Utöver dessa hjältar har vi haft en kille i rekognoseringsbilen, två klippor i mek-bilen och våra supertjejer på MC. Dessa töser är våra ögon framför cyklarna, de stoppar trafik, navigerar och varnar oss för olika faror. Två tjejer som svettas nästan lika mycket som vi i sina MC-ställ och gör ett kanonjobb!
Tack Jonas, Kjell, Birgitta, Elisabeth, Camilla, Tina, Ola, Sara, Karin för att ni gör vår resa och cykling möjlig!

/Per


Senaste inläggen.
Bloggat på sla.se.
Desktop