Vägen till Paris
Team Rynkeby cyklar till Paris

Framme i Paris!

Finalen kom snabbt!

Idag rullade vi in i Paris förorter, först över böljande sädesfält, sedan via ett lummigt rekreationsområde. Och så vips var vi inne i storstaden och begav oss, med livet som insats, till Eiffeltornet för att med kamera etsa fast vår prestation. 120 mil För Varje Unge är över och resan har gått så fort

Känslan att rulla in i Prairie du Cercle Sud där så många står och möter oss; vänner, andra lag, nära och lära är helt enorm. Man är nära till sina känslor en dag som denna, då 10 månaders engagemang och sju dagars cykling börjar klinga av. Min hustru mötte mig i parken vilket jag visste, men under upploppet hade jag en tanke att hon kanske tagit med våra små flickor för att överraska. Hade hon gjort det, så hade jag storgråtit istället för att ”bara” få tårar i ögonen då vi rullade in till stående ovationer. För känslorna sitter på utsidan en dag som denna. Man har lagt ned så mycket tid, kraft och möda under lång tid och helt plötsligt skall detta bara vara över. Men vi har gjort detta tillsammans och vi har gjort det bra.

Min sammanfattning är:

S Skôj har vi haft och det ska vi fortsätta med.

K Kamratskap har tagit form, evig eller tillfällig.

A Arbetat hårt har många gjort och fått in massor med pengar.

R Rumpor har blivit ömma.

A Alla har varit fantastiska på sitt eget sätt.

B Blandade känslor inför ett stundande avslut.

O Ont i kroppen och i tidskassan mot familjen har vi alla.

R Ramlat har vi inte gjort så mycket och alla är hela

G God resa till oss alla fortsättningsvis genom livet.

 

Per

Team SKARABORG


Senaste inläggen.
Bloggat på sla.se.
Desktop